FrSky V8FR-II HV 8CH ACCST 2.4GHz přijímač

FrSky V8FR-II HV 8CH ACCST 2.4GHz přijímač bez telemetrie

698,00 Kč
S DPH
Kód produktu:
AD-FR1500
Oblíbené1
Porovnat0
Uložit do oblíbených
Popis

V8FR-II HV 8-mi kanálový přijímač s plným dosahem kompatibilní se všemi FrSky moduly v módu V8 a D. Přijímač pracuje s technologii FrSky ACCST 2.4GHz. Tento systém je vysoce odolným vůči rušení s maximální stabilitou přenosu signálu.

Náhled

Párování

  • Přiveďte vysílač do režimu párování v módu D8. Na přijímači propojte signální piny CH1-CH2 dodávanou propojkou(součást balení přijímače) a zapněte napájení přijímače. Trvale svítící červená LED se rozbliká a signalizuje tím spárování. Na vysílači vypněte proces párování a odstraňte propojku a znovu zapněte napájení přijímače. Červená LED zhasne a zelená LED se rozsvítí. Přijímač přešel do normálního provozu.
  • V módu V8 probíhá párování bez propojky. Stlačte tlačítko F/S a držte, při tom zapněte napájení přijímače, vyčkejte 2-4s. Spárování je indikováno svitem zelené LED společně s blikající červenou LED. Uvolněte F/S tlačítko, vypněte Bind na vysílači a restartujte přijímač. Po obnovení napájení přijímače bude svítit zelená LED signalizující normální provoz. Pokud se párování nezdaří, proces opakujte, přičemž zvyšte odstup přijímače od vysílače.

Nastavení Failsafe

Failsafe je užitečná vlastnost, ve kterém jsou všechny ovládací prvky přesunout do přednastavené polohy, kdykoli dojde ke ztrátě řídícího signálu po určitou dobu.

  • Po spárování přijímače, nastavte kanály/serva do požadované polohy, krátce stiskněte tlačítko F/S na přijímači pod 1sec.) Zelená LED dvakrát problikne - Failsafe je nastaven. Pro zrušení nastaveného Failsafe, znovu spárujte přijímač.
  • V případě, že nemá vysílat pulzy při ztrátě signálu, vypněte vysílač a oživte přijímač. Krátce stiskněte tlačítko F/S.
  • Pokud nebude failsafe nastaven, přijímač po ztrátě signálu drží poslední známou polohu kanálů/serv
  • Pokud chcete nastavit přijímač aby po ztrátě signálu byl bez pulzů na výstupech pro serva, kratce stiskněte F/S tlačítko při vypnutém vysílači. 

Poznámka: zvažte jaký režim Failsafe zvolíte s ohledem na bezpečnost Vaší i okolí!

Detaily produktu
AD-FR1500

Parametry

Váha
9.3g
Rozměry
44x24x14mm
Model
V8FR-II HV
Počet kanálů
8CH
Proudový odběr
30mA@5V
Kompatibilita
FrSky DFT/DJT/DHT/DHT-U, FrSky Horus X12S/X10/X10S a Taranis X9E/X9D/X9D Plus/Q X7/X-Lite/XJT v D8 módu
Dosah
plný dosah (víc jak 1.5km)
Frekvenční pásmo
2.4GHz ACCST
Provozní napětí
3-16V (HV verze)

Specifické reference

Související produkty
Žádné položky

Nabídka

Nastavení

Klepněte na další produkty.
Nebyly nalezeny žádné produkty.
Porovnat0

Vytvořte bezplatný účet pro uložení do oblíbených.

Přihlásit se

Vytvořte zdarma účet seznam přání.

Přihlásit se